ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

09 Ιουνίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΙ ΕΠΕΙΓΟΝ!


Ήταν αρχές Οκτώβρη όταν δημοσίευσα παρέα μ' άλλα ιστολόγια αυτήν εδώ την έκκληση σε βοήθεια για ένα αγγελούδι-την 6χρονη σήμερα Παρασκευή-που έψαχνε απεγνωσμένα να βρει το φως της.Μετά από τόσους μήνες ο πατέρας της κ.Θεοδώρου Απόστολος γνωστοποίησε την κατάσταση της υγείας της στέλνοντας με λίγα λόγια και λιτά αυτό το τόσο ελπιδοφόρο e-mail.

"Δόξα τον Θεό όλα πάνε καλά μέχρι στιγμής, έχει γίνει εγχείρηση στο δεξί ματάκι τον Απρίλιο στην Αμερική κι έχει κανονιστεί ραντεβού τον Σεπτέμβριο στο αριστερό ματάκι της, αλλά οφείλουμε 25.000 δολάρια.Εάν δεν τα δώσουμε, δε θα μπορέσουμε να πάμε πάλι στην Αμερική, για την επέμβαση στο αριστερό ματάκι της!"

Ο αγώνας πλέον έγινε διαρκής μάχη επιβίωσης της μικρής κι η βοήθεια έχει καταστεί αναγκαία κι απαραίτητη.Επειδή έγιναν τεράστιες οι πιθανότητες όσο ποτέ, να γίνει καλά αυτό το αγγελούδι κι εφόσον οι ελπίδες αυξήθηκαν ακόμη περισσότερο, το μόνο που ζητά είναι λίγη βοήθεια, όσο μικρή κι αν είναι αυτή η όποια βοήθεια μέσα απ' τις δύσκολες συνθήκες που ζούμε... ακόμα κι αυτή όμως η απλή κι ανέξοδη αναδημοσίευση της έκκλησης, στη βοήθεια λογίζεται!Οι ευχές κι η αγάπη μας για να ξαναπάει στην Αμερική και να γυρίσει το συντομότερο δυνατόν γερή και δυνατή θα τη συνοδεύσουν και σε τούτο το ταξίδι της!

(Τηλέφωνο επικοινωνίας πατέρα: 6942216572)

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5048-063605-523
IBAN: GR44 0172 0480 0050 4806 3605 523

Η έκκληση βοήθειας έχει ήδη δημοσιευθεί στο διαδίκτυο και μπορείτε να τη διαβάσετε και σ' αυτήν εδώ τη διεύθυνση.

6 σχόλια:

  1. μπράβο νίκο για την ενημέρωση σου
    να εισαι καλα φιλε
    καλημέρα και τα λαμβάνουμε σοβαρά υποψην μας όλα αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Νίκο μου!Πολύ χαίρομαι πού πέτυχε η εγχείρηση στό ένα ματάκι του!
    Οτι μπορούμε,όλοι μας,άς βοηθήσουμε μέ ότι διαθέτει ο καθένας μας!
    Εύχομαι τά καλύτερα καί νά μαζευτεί τό ποσόν πού χρειάζεται!
    Φιλιά στήν Σοφούλα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ θετικό το νέο του πατέρα της μικρής.
    Εύχομαι τα καλύτερα. Θα είμαστε μαζί της.
    Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με το καλό να μαζευτούν τα χρήματα για την δευτερη εγχείρηση της Παρασκευούλας!!!
    Πιστεύω ότι όλοι όσοι μπορούν θα βοηθήσουν!!!
    Καλό απόγευμα, Νίκο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα κι από εδώ. Καλά νέα μας φέρνεις! Τυχερή η Παρασκευούλα μέσα στην ατυχία της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια κι ας προσευχηθούμε όλοι μαζί για την υγεία της μικρής Παρασκευής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...