ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΑΝΗΣΥΧΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

27 Ιανουαρίου 2013

ΚΙ ΕΓΕΝΟΝΤΟ... "ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΚΟΣΜΟΙ!"


Γεια σας! Είμαι ο Νίκος και δεν πάω καθόλου καλά! Και το λέω με πλήρη γνώση των συνεπειών του ακατοίκητου μυαλού μου, γιατί δεν έχω καταλάβει καλά-καλά σε ποια κατοικημένη περιοχή μπαίνω και που θα με βγάλει αυτός ο άγνωστος για μένα δρόμος! Από σήμερα λοιπόν κατσικώνεται για τα καλά-και τα κακά-ένα(ακόμα) νέο ιστολόγιο στον υπέροχο αυτόν κόσμο του διαδικτύου. Γνωρίζω πως υπάρχουν αρκετά αξιόλογα ιστολόγια και μ' όλων των ειδών τα θέματα, γι' αυτό και δεν πρόκειται να καταπιαστώ με τα ίδια τετριμμένα λόγια που λέγονται και διαβάζονται κάθε φορά, όταν ξεκινάει το ταξίδι του κάποιο. Θα πω όμως ακριβώς τ' αντίθετα.
Αντιθέσεις βέβαια υπάρχουν παντού! Γι' αυτό κι οι κόσμοι μας θα παραμένουν αντίθετοι. Καμιά φορά όταν ξεκινάς αντίθετα γνωρίζεσαι και πιο καλά. Μια ματιά μόνο να ρίξουμε γύρω μας και θα διακρίνουμε πολλές απ' αυτές τις αντιθέσεις. Ορισμένες φορές δε μπορούμε να τις αναγνωρίσουμε ή μας κάνουν να μην τις αναγνωρίσουμε και τότε χρειαζόμαστε να πάρουμε τη βοήθεια του Θεού και του ανθρώπου. Εκείνη δηλαδή που αναβλύζει απ' τα έγκατα της ψυχής! Όρεξη θέλει μόνο να 'χει κανείς για  ν' ασχολείται… ειδικά όταν υπάρχει μπόλικος χώρος από αγάπη. Κι όταν μάλιστα αυτή αντανακλάται κάτω απ' την ίδια "στέγη" του διαδικτύου, τότε μπορεί να δώσει ώθηση και να γίνει το κατάλληλο εργαλείο σε μια ομάδα!
Δημιουργήθηκε λοιπόν έτσι, χωρίς κάποιο συγκεκριμένο σκοπό, αλλά με πολύ μεράκι απ' τον εμπνευστή του... δηλαδή από μένα. Άλλωστε στο διαδίκτυο δρουν και βασιλεύουν τόσα ιστολόγια, που έχουν υπερκαλύψει όλους τους σκοπούς. Η θεματολογία του μπορεί να 'ναι οποιαδήποτε. Μπορεί να ξεκινήσει απ' το κεφάλι μιας καρφίτσας και να καταλήξει μέχρι το κεφάλι ενός τεράστιου ήλιου. Από απλές σκέψεις και παρατηρήσεις, μέχρι ενημερωτικές και καυστικές αναφορές. Δηλώνω ανικανοποίητος, απροσάρμοστος, ανισόρροπος κι ότι άλλο άλφα στερητικό υπάρχει και μπορεί να φανταστεί κανείς! Δεν είμαι ιδιαίτερα καλός στα λόγια και σ' όσα θ' αναφερθώ μπορεί να θεωρηθούν βλακείες. Δε με νοιάζει όμως διόλου αυτό, αφού η χαρά που θα νιώσω όταν θα 'χω καταφέρει να δώσω δουλειά σε κάποιον φίλο για ν' ασχοληθεί μ' αυτό, θα υπερκαλύψει κάθε δική μου αδεξιότητα! Γιατί-που ξέρεις-μπορεί να φανεί ιδιαίτερα τυχερός, ώστε να ταΐσει πρώτα την οικογένειά του και μετά τον ίδιο του εαυτό. Για μένα πάντως η ικανοποίηση στο κομμάτι της οποιασδήποτε προσφοράς θα 'ναι τεράστια. Κι η δουλειά-λένε-ότι δεν είναι ντροπή!
Εδώ μέσα λοιπόν μπορούν να κυκλοφορούν και να οπλοφορούν τα πάντα. Θα λέγονται και θα γράφονται όλα. Φράγματα και τοίχοι δεν έχουν θέση σ' αυτό. Αρκεί βέβαια να μην είναι βρισίδια και λάσπες στον ανεμιστήρα για κάποιον άνθρωπο κι υπάρξει πρόβλημα με το νόμο! Βρε παιδιά, σεβασμός... υπάρχει και το σινιέ βρισίδι..! Το σινιάρισμα που λέμεεε! Όλα τα κείμενά του όμως στη συντριπτική πλειοψηφία θα 'χουν επίκεντρο τον άνθρωπο! Αυτά προς το παρόν σαν μια νέα αρχή γνωριμίας και θα επανέλθω σύντομα! Γιατί σ' αυτήν εδώ την κατοικημένη περιοχή του διαδικτύου θα βρίσκεται η δική μου ακατοίκητη κοσμάρα... οι "ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΚΟΣΜΟΙ!"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...