ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

11 Φεβρουαρίου 2015

ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ!


Αυτές τις μέρες κι από τότε που σχηματίσθηκε κυβέρνηση, γίνετε ένα διαρκές μπραντεφέρ μεταξύ της χώρας μας κι όλων των άλλων δημοφιλών "ευρωσυμμάχων" μας!Κι αν οι άνεμοι δεν είναι καθόλου ούριοι, ωστόσο ο κ.Τσίπρας με τα συντρόφια του σαν ένας άλλος Οδυσσέας οφείλει να τολμήσει και να κατευνάσει τον οργισμένο Ποσειδώνα, για να βγούμε στην Ιθάκη μας!Οι οιωνοί όμως(όπως θα 'λεγε κι ένας σύγχρονος μάντης Κάλχας) για να το πράξει, είναι οι καλύτεροι όσο ποτέ!Η κίνησή του βγαλμένη από κάποιο μυθιστόρημα, θυμίζει πολύ το έπος του '40.
Έχει στο πλευρό του ολόκληρο τον ελληνικό λαό, αφού κατάφερε να τον υποτάξει σαν ένας άλλος Μ. Αλέξανδρος ψυχικά και συνειδητά, γιατί η θέληση αποδέσμευσης απ' τη συνεχιζόμενη ατέλειωτη λιτότητα ωρίμασε στα τέσσερα χρόνια της Ιώβιας υπομονής του.Έχω πειστεί ότι ακόμα κι όσοι δεν ψήφισαν τον Τσίπρα, από μέσα τους εύχονται κι είναι μαζί του συντεταγμένα(πλην του Σαμαροβενιζέλου και Κουτσούμπα!) για να πετύχει στην προσπάθειά του, που μέχρι χθες τη θεωρούσαν απ' τα δικά τους στρατόπεδα ακατόρθωτη!Άσχετο αυτήν τη στιγμή αν τον έχουν στημένο σε μια γωνία και περιμένουν να ξεθάψουν τα τσεκούρια στην αποτυχία του!Έχει επίσης ένα ακλόνητο κι ισχυρό πλεονέκτημα(μέχρι στιγμής) της καθαρότητας των χεριών.Δεν είναι υποχείριος κανενός!Δεν έχει δηλαδή χρηματιστεί ο ίδιος(ούτε ακόμα και κάποιος άλλος απ' το κόμμα του) και δεν είναι μπλεγμένοι σε κανένα σκάνδαλο.Γι' αυτό άλλωστε μπορεί(κι είναι μεγάλη ευκαιρία) ν' απαιτήσει εκβιάζοντας εκείνος πια με καθαρό το κούτελο τα ευρωπαλιοτόμαρα, μέχρι να επιστραφούν οι μίζες και τα κλεμμένα!Μπορεί να προχωρήσει και να διαπραγματευθεί από μόνος του και χωρίς κανέναν άλλο ξένο νταβατζή στη διαχείριση του εθνικού κι ορυκτού πλούτου(ο οποίος είναι σ' όλα τα είδη και παράγωγα απ' τα κορυφαία στην αγορά παγκόσμια και πανευρωπαϊκά).Η αξία μόνο της εξόρυξης του χρυσού έχει εκτιμηθεί σε πολλά μηδενικά, ικανά να ξεχρεωθούμε και να γίνουμε Ντουμπάι(που λέει ο λόγος).Αφήστε τα υπόλοιπα...
Να πω κι άλλα... εμ δε θα πω, γιατί όλα είναι πολύ γνωστά!Ένα όμως αρκεί να το πούμε! Έχουμε τη συμπαράσταση του απλού Ευρωπαίου πολίτη, που βλέπει ότι αυτή τη φορά ξυπνήσαμε και δε φοβόμαστε τις απειλές περί της δήθεν εξόδου μας.Έχει ήδη ειπωθεί από Αμερική μεριά ότι λανθασμένη έξοδός μας απ΄την Ε.Ε., θα δημιουργήσει αναταραχή στις αγορές παγκοσμίως με αποτέλεσμα να 'χουν κι εξόδιο ακολουθία σε πολλές χωρούλες τις ευρωζώνης.Άσε που η Αμέρικα δε θέλει με τίποτα ν' αποχωρήσουμε κι απ' το ΝΑΤΟ.Αυτό που το βάζετε πάλι;Όλοι ξέρουν ότι η γεωγραφική θέση μας(και της Τουρκίας) είναι η καλύτερη στον κόσμο απ' όλες τις πλευρές(στρατηγικά και γεωπολιτικά) και γι' αυτό είχαν σ' αυτές τις χώρες αναπτύξει και τις πιο πολλές σε αναλογία βάσεις!
Σύμφωνα με όλα αυτά(αλλά κι άλλα πολλά) λοιπόν τάσσομαι υπέρ αυτής της πολιτικής.Πάνω σ' αυτή τη θεωρία ούρλιαζα, όποτε αναφερόμουν σε πολιτικές!Θεωρώ πως αργήσαμε πολύ για να συνειδητοποιήσουμε σαν λαός, ότι αυτή η λιτότητα δεν πρόκειται να φύγει απ' τη χώρα μας.Δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο θέλουμε να ρισκάρουμε ακόμα και μια πιθανή έξοδο.Προσωπικά είμαι υπέρ αυτής της άποψης... κι ας μη με συμφέρει.Επιλεχθήκαμε να γίνουμε πειραματόζωο με τις απειλές του Σαρκοζί στο Γιωργάκη.Από κει "έπεσε σύρμα" σ' όλους τους γνωστούς και μη εξαιρετέους κύκλους και το παγκόσμιο ενδιαφέρον μετατοπίστηκε στη χώρα μας.Αυτονόητο φυσικά γίνεται πλέον το παραμύθι για τη διόγκωση και τη μη διαχειρησιμότητα του χρέους.Η Ουγκάντα κι η Νιγηρία έχει τρισδιάστατα χρέη κι ούτε χρεοκόπησε, αλλά ούτε ασχολείται και κανένας.Κι ύστερα ας μας πουν ποια χώρα δε χρωστάει της Μιχαλούς!Κι αυτός ο ξεφτιλισμένος ο Γιωργάκης αντί να παραιτηθεί και να μας απαλλάξει απ' την παρουσία του, προτίμησε να μας χρησιμοποιήσει για να προφυλάξει τα κέρδη του στην Ελβετία.Γι' αυτό θα παραμένει μια ζωή Γιωργάκης, αλλά με πολλά μύρια στην τσεπούλα του.Κι ίδρυσε κόμμα από πάνω για να μας πει κι άλλα παραμύθια!
Η ώρα πια έφτασε κι αργήσαμε να το καταλάβουμε!Έστω όμως και τώρα εύχομαι να το καταλάβαμε!Θα γινόταν κάποια μέρα κι αυτό!Να τελειώσουμε αυτό που φοβήθηκαν και δεν τόλμησαν οι φίλοι μας οι Κύπριοι.Έχουμε υποχρέωση στον εαυτό μας, στα παιδιά μας, στους πρόγονούς μας και να γίνουμε παράδειγμα για όλους τους λαούς της Ευρώπης!Η χώρα μας κι εμείς αξίζουμε και δεν έχουμε ν' αποδείξουμε τίποτα!Ευτυχώς που μας τα άφησαν όλοι αυτοί οι ένδοξοι πρόγονοι σαν οδηγό χρήσης.Στο χέρι μας είναι να διαφυλάσσουμε και να εφαρμόζουμε αυτά, όποτε παραστεί ανάγκη!Να μάθουν άπαντες έμπρακτα, ότι στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία για να την απολαμβάνουν κι εκείνοι, είμαστε ισότιμο μέλος κι όχι υποτελείς!Κι αφού φρόντισαν να φτιάξουν μονάχα ένα ενιαίο νόμισμα κι όλα τ' άλλα ξεχωριστά, τότε να υποστούν οι ίδιοι αυτές τις συνέπειες της βιασύνης και της προχειρότητας!Ο απλός λαός δε φταίει πουθενά!Οι ξεφτιλισμένες κυβερνήσεις τους είναι υπεύθυνες που φούσκωσαν τη χώρα μας με δάνεια και χρέη, με σκοπό να βάλλουν τον πλούτο μας αργότερα στο χέρι!Μας έριξαν στη λυκοσυμμαχία τους επίτηδες χωρίς έλεγχο και σε γνώση τους, ότι δεν εκπληρώνουμε τους στόχους(σε ποιους τα πουλάνε αυτά;)Κυβερνήσεις δοσίλογες και μαριονέτες απ' την εποχή των παγκοσμίων πολέμων όπως της Πορτογαλίας, Ισπανίας, Ιταλίας είναι μερικές χώρες που αρχικά αναγνώρισαν τις δίκαιες θέσεις μας, ορισμένες μάλιστα δοκιμάστηκαν αλλά και γεύτηκαν το κρύο πιάτο της μνημονιακής λιτότητας, λύγισαν αμέσως στο κούνημα του δακτύλου των νεοναζί κάνοντας πίσω στις πιέσεις του Γερμανού κομπλεξικού δυνάστη.Φοβήθηκαν μη γίνουν τα επόμενα θηράματα του!
Όπως βγάλαμε τα κάστανα απ' τη φωτιά παλιότερα εντελώς μόνοι μας στα βουνά, έτσι καλούμαστε και σήμερα να μην κιοτέψουμε κι εγκαταλείψουμε τις θέσεις μας!Χάσαμε το τρένο και την ώρα απ' την αρχή της κρίσης σε άγονες πλατείες, όταν μας λοιδόρησαν κι ασέλγησαν στο υποσυνείδητο ότι "μαζί τα φάγαμε!"Το νου μας για να μη χαθεί κι αυτή η ώρα!Διαφορετικά θα συμβαίνει κάτι άλλο πίσω από οποιαδήποτε άλλη απόφαση και θα παραπέμπει στη συνέχιση της υποτέλειας!Η Ε.Ε ήταν χρόνια διασωληνωμένη, στη κρίση έχει ήδη εκπνεύσει κι απλά αναμένεται το ιατρικό ανακοινωθέν.Μεγάλη και πρώτιστη ευκαιρία για να το συντάξουμε με δικά μας χέρια και γράμματα!Είναι λοιπόν απαίτηση ολόκληρου του ελληνικού λαού... όπως και τότε!Στο τέλος η ιστορία πάλι εμάς θα ευγνωμονεί-όπως και τότε-, επειδή τους ξεμπλέξαμε απ' το μαρτύριο της νεοφασιστικής κατοχής και της εξοχότητας heil Merkel, αρκεί μόνο να μην μπλέξουμε πάλι σε κάποια εμφύλια σύρραξη!Εφιάλτηδες, Γούσηδες και Σαμαροβενιζέλους δυστυχώς, η ιστορία θα εξακολουθεί να παράγει!

Υ.Γ. - 1:Θερμά συγχαρητήρια μ' ένα μεγάλο μπράβο σ' όλα τα ιστολόγια που συμμετείχαν σ' αυτόν τον ηλεκτρονικό ξεσηκωμό, για να συμπαρασταθούν και να δώσουν ώθηση στις διαμεσολαβήσεις που θα γίνουν τόσο στο eurogroup, όσο και καθημερινά, μήπως καταφέρουν να σταματήσουν την άδικη και παράνομη αιμορραγία της κοινωνίας μας!Είναι η δεύτερη φορά απ' όσο γνωρίζω-κι είμαι σ' αυτόν τον χώρο-, που νιώθω εκείνη τη χαρά που σιγοκαίει μέσα μου και με κάνει να βροντοφωνάξω: "ΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ!!!"

Υ.Γ. - 2:Το κείμενο παρακαλώ πολύ να μη ληφθεί σαν παρότρυνση κάποιας πολιτικής ή θεωρίας ή υπέρ κάποιου κόμματος!Αυτήν τη στιγμή προέχει η ανεξαρτησία της πατρίδας μας απ' την κατοχή της συνεχούς λιτότητας και του πειραματόζωου!Δεν είχα καμιά διάθεση και σκοπό να παρασυρθώ και να γράψω κάτι για τις μέχρι σήμερα ενέργειες.Έχω όμως χρέος να ταχθώ σαν Έλληνας πολίτης υπέρ της αξιοπρεπούς διαβίωσης με οποιοδήποτε κόστος.Σε κάθε αδιέξοδο η έξοδος απ' την Ευρώπη που θα πείθει και δε θα οφείλετε αποκλειστικά σε μας, είναι ευπρόσδεκτη!Η σθεναρή θέση αυτής της κυβέρνησης για την κατάργηση της λιτότητας χωρίς να συνοδεύεται από μνημονιακή δανειακή σύμβαση, είναι στη σωστή κατεύθυνση με ότι μ' αυτό συνεπάγεται κι εκτιμώ ότι αυτή θα περάσει, αρκεί να μη "φοβηθούμε" ξανά!

10 σχόλια:

  1. Η δυναμική διαπραγμάτευση έχει αυτονόητα, και το ρίσκο της. Είμαστε έτοιμοι σαν λαός να δεχτούμε το αντίτιμο της αξιοπρέπειας σε περίπτωση ρίξης; Αν δω τα ποσοστά ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού, δεν βλέπω τη μεγαλύτερη συναίνεση... Χωρίς σπασμένα αυγά δεν γίνεται η ομελέτα. Όποιος φοβάται για τις (μίκρο)καταθέσεις του, ή τη συνταξούλα του, στην πρώτη στραβή, θα ξεχάσει τον Τσίπρα και θα αναπολήσει τους προηγούμενους...
    Ομπάμα και Βλαδίμηρος έχουν βάλει στο μάτι τη λιτοδίαιτη ευρώπη της Μέρκελ και διά της Ελλάδας προσπαθούν να σπάσουν τον τσαμπουκά της Γερμανίας. Στο χέρι μας είναι να εκμεταλευτούμε την κατάσταση ή να χάσουμε μια ακόμα καλή ευκαιρία. Από κει και πέρα, ας ελπίσουμε ότι δεν θα γλυκαθούν από το μέλι της εξουσίας οι νέοι κυβερνώντες αφενός και αφετέρου ότι θα πετύχουν κάτι καλύτερο από την επάχθεια των προηγουμένων.

    Υ.Γ. Μαθαίνοντας ο Σόιμπλε τον... «ξεσηκωμό» των ημεδαπών blogs, έπαθε λουμπάγκο και παραλίγο να ματαιωθεί η συνεδρίαση του eurogroup! Μόνο που το άλλοθι του καναπέ, είναι για εσωτερική εικονική κατανάλωση! Την κάναμε την (εικονική) επανάσταση και σήμερα! Πάλι καλά που το '40 δεν υπήρχε ίντερνετ...
    Υ.Γ. 2 Δυστυχώς, ενώ ο Οδυσσέας κατάφερε να φτάσει στην Ιθάκη, οι συντροφοί του, από υπαιτειότητά τους (έφαγαν τα ζώα του Ήλιου), όχι! Και ως λαός, καλά θα κάνουμε να αναλαμβάνουμε την ευθύνη των επιλογών μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για μένα οι εκλογές έτσι κι αλλιώς είναι κάλπικες και παραμένουν τόσα χρόνια σε κατάσταση νοθείας, εκβιασμού και προπαγάνδας και γι' αυτό δεν αποτυπώνουν την πραγματική εικόνα!Η συναίνεση όμως καλέ μου φίλε δεν αποτυπώνεται στον πίνακα των εκλογών, γιατί εάν αντιτάξουμε τα ποσοστά, τότε(εκλογικό παράδοξο!) θα δούμε ότι η κάθε κυβέρνηση εκπροσωπεί τη μειοψηφία, έχοντας απέναντι την αντιπολίτευση, την αποχή και τα λευκά ή άκυρα!Όταν αυτήν τη στιγμή μιλάω για συναίνεση, εννοώ την ψυχική.Τα κόμματα δεν είναι σαν το ποδόσφαιρο.Όλοι σε κάποια στιγμή τα ξεπουλάνε!Ποιος σώφρων δε θα 'θελε-προτάσσοντας το ατομικό συμφέρον-να ξεφύγει απ' αυτό τ' αδιέξοδο;Είμαι σίγουρος πως κι ένας δεξιός ή πασόκος-από μέσα του(κρυφοπ@@@@νίστικα) θα εύχεται να βγούμε απ' αυτό το αδιέξοδο, γιατί θ' ανακουφιστεί κι ο ίδιος.Άσχετο το τι θα ψηφίσει πάλι!Τώρα πάει κόντρα στην καταπίεση και τον ευτελισμό που ένιωσε στο πετσί του αυτά τα τέσσερα χρόνια!Αυτό βέβαια απαιτεί κι ένα ρίσκο κι εδώ είναι αν είμαστε έτοιμοι να τ' αποδεχτούμε!Θεωρώ πάντως ότι εάν έχουν σκοπό να διαλύσουν το μαγαζί(εκτιμώ ότι ήδη είχε βαρέσει διάλυση!), τότε είμαστε η κατάλληλη αφορμή.Σε τέτοια αρνητική εξέλιξη οι Γερμαναράδες θα κάνουν-σε λογική πάντα βάση και χωρίς άλλες λιτότητες-τουμπεκί!Δυο σενάρια βλέπω να 'ναι πιθανά αυτήν τη στιγμή!Η χώρα μας έχει την πιο ιστορική ευκαιρία της ζωής της.Ή θα συμπαρασύρει σε διάλυση όλη την Ευρωζώνη εξαιτίας της άρνησης της Γερμανίας ή θα πετύχει να συσπειρώσει πανευρωπαϊκά(κι ίσως και παγκόσμια!) αριστερές κι ακροδεξιές κυβερνήσεις και πολιτικές!Αυτό ακριβώς εκτιμώ ότι φοβούνται και στο τέλος θα καμφθούν τα Γερμανοτσογλάνια!Βασική προϋπόθεση είναι να μην "πειστεί" και κάνει πίσω απ' τις θέσεις της λιτότητας ο κάπτεν Άλεξ!
      Να 'σαι πάντα καλά και με συγχωρείς για το σεντόνι!!!:-)

      Υ.Γ.-1:Ο "ξεσηκωμός" φίλε μου δεν έγινε να πεισθεί για τις δίκαιες θέσεις μας ο Γερμανός κομπλεξικός, αλλά ήταν ένα μήνυμα συμπαράστασης προκειμένου να ενισχυθούν ηθικά οι πολιτικοί μας κι οι δικές μας θέσεις, για να μην κάνουν σπιθαμή πίσω απ' τα αιτήματά μας!Κι ο υπολογιστής είναι ένα μέσον, όπως κι οι πλατείες!Κι ευτυχώς που υπάρχει, γιατί ενημερώνεται κι ο Τσίπρας!:-)

      Υ.Γ.-2:Για τον Οδυσσέα έτσι έγινε κι έχεις δίκιο, αλλά η ιστορία δεν γράφεται τυχαία.Απ' αυτήν παίρνουμε πολλά παραδείγματα κι αρκετές τιμωρίες.Εκτιμώ ότι εάν επαναληφθεί το ίδιο ακριβώς έργο με τον Οδυσσέα, τότε ο σερ Άλεξ θα γίνει μεν ο πρώτος αριστερός πρωθυπουργός της χώρας και θα παραμείνει δε ως τελευταίος που διέλυσε την αριστερά!

      Διαγραφή
  2. καλημερα καλε μου φιλε!
    εχω περασει απο το επανω σταδιο αρκετες φορες στη ζωη μου και σαν οντοτητα ξεχωριστη και σαν μελος μιας κοινωνιας!
    ποτε δε θα παψω να αγωνιζομαι ουτε για το ενα σκελος, ουτε για το αλλο!
    ολοι μαζι μπορουμε! αυτο ειναι το μονο βεβαιο! ολοι μαζι ομως! :)

    να εχεις μια ομορφη Τσικνοπεμπτη! να περασεις τελεια ευχομαι ολοψυχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι έτσι να συνεχίσεις καλή μου φίλη, γιατί αυτήν την εντύπωση μου δίνεις!Τους αγωνιστές πάντοτε τους θαύμαζα!
      Συμφωνώ με το όλοι μαζί.Και στο πεζοδρόμιο, σε πορείες αν χρειαστεί!Μπορεί να μην είμαστε όλοι, γιατί θα υπάρχουν και διάφορες απόψεις, αλλά τουλάχιστον αυτήν τη στιγμή εκτιμώ ότι είμαστε οι περισσότεροι!Διάθεση να υπάρχει..!
      Να περάσεις χαρούμενη βραδιά γλυκιά μου φίλη Κικίτσα!!!:-)

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα Νίκο!!
    Ελπζω σέ κάτι καλύτερο γιά τήν χώρα μου!!
    Ολοι μαζί ενωμένοι μπορούμε!!
    Καλη Τσικνοπεμπτη !!Καλά νά περάσης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας ευχηθούμε όλοι αυτό φίλη μου Δήμητρα!
      Η ιστορία έχει δείξει, ότι με την ενότητα μπορούμε να πετύχουμε πολλά!
      Να 'σαι πάντα καλά και καλό βράδυ να περάσετε!!!:-)

      Διαγραφή
  4. Αγωνιζόμαστε μαζί και θα τα καταφερουμε! Τα περιγραφεις γλαφυρά, πολύ ωραία!
    Καλό ξημέρωμα!
    Σε φιλώ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύχομαι καλή μου φίλη να τα καταφέρουμε, για ν' ανασάνουν άνθρωποι και γενιές που ακολουθούν!Δεν είμαι αισιόδοξος, αλλά αυτήν τη στιγμή οφείλω να είμαι, μήπως αποτρέψουμε περισσότερες απώλειες!Γκρίνιες, λανθασμένους χειρισμούς και μετακινήσεις από αρχικές τοποθετήσεις έχουν ήδη γίνει, αλλά γι' αυτά υπάρχει χρόνος να ειπωθούν αργότερα!
      Να 'σαι πάντα καλά!!!:-)

      Διαγραφή
  5. Όπως πάντα, έχεις εξωτερικεύσει υπέροχα τις σκέψεις σου (και δικές μας σκέψεις!) Νίκο μου!
    Μετά από μία εβδομάδα, που δεν μπορούσα να έχω πρόσβαση στο blog μου (ούτε και σε κανένα άλλο!)... επέστρεψα!
    Καλό βράδυ, καλέ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά βρε θηρίο πως τα κατάφερες και το έβγαλες διπλό το σχόλιο;χαχα!Μυρίζομαι ότι θα έγινε από κάποιο πρόβλημα του μπλόγκερ!:-)Είχα το ίδιο πρόβλημα κι ευτυχώς που δε μ' έβλεπες πως έκανα!:-)
      Ελπίζω κι εύχομαι ν' αποκαταστάθηκε οριστικά το πρόβλημα!
      Να 'σαι καλά Γιαννούκο μου γλυκό και να περνάτε υπέροχα!!!:-)

      α, το έσβησα το δεύτερο σχόλιο, αφού ήταν ακριβώς το ίδιο!Με μπέρδευε και νόμιζα ότι μιλούσα με δυο Γιάννες!!!:-)))

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...