ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

18 Μαρτίου 2013

ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ..!


Το ότι μας δουλεύουνε όλοι οι πολιτικοί και δημοσιογράφοι ψιλό γαζί λίγο-πολύ το ξέραμε αλλά τώρα πια αυτό είναι γεγονός αυταπόδεκτο!Πιο οφθαλμοφανές είναι αυτή η παράσταση που παίχθηκε πρόσφατα στο Μέγαρο μουσικής Αθηνών!Μαζεύτηκε όλη η υψηλή και μη κοινωνία, όλο το θέατρο σκιών του παρελθόντος, για να κλάψει τον "Εθνάρχη" και να του αποδώσει τιμές γιατί αναγνώρισε-λένε-το ΚΚΕ σαν επίσημο κόμμα και μας έβαλε στην τότε ΕΟΚ κι από τότε τρώμε συνέχεια με χρυσά κουτάλια!
Δεν είχαν ούτε την ελάχιστη ευαισθησία για να κάνουν αυτήν την  παράσταση στα μουλοχτά.Να μην τους βλέπει κι ο κόσμος βρε αδερφέ και του ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.Βέβαια θα μου πείτε πως εδώ κατάφερε ένας χαρατσοβενιζέλος να μαζέψει(άκουσον-άκουσον) 4.000 άτομα στο συνέδρειο.Κι ακόμα χειρότερα είναι ότι επιμένουν τόσα εκατομμύρια άνθρωποι να στηρίζουν και να υποστηρίζουν τα πολιτικά κόμματα της ρεμούλας, της σαπίλας και της λίστας Λαγκάρντ.Προκαλούν όσο μπορούν οι ηλίθιοι πολιτικοί θεατρίνοι!
Θα μου πείτε πάλι βέβαια πως κι ο Τσίπρας αλλά κι ορισμένοι της αριστεράς δώσανε το παρόν για να τον τιμήσουν!Και ποιος είπε πως εξαιρούνται κι αυτά τα λαμόγια.Του αναγνωρίστηκε-επίσης λένε-του "Εθνάρχη", η ικανότητά του να ενώσει όοολους τους Έλληνες κι ας είχε χωριστεί ολόκληρη η ύπαιθρος σ΄ εθνικόφρονες φασίστες κι αντιφρονούντες αριστερούς κουμμουνιστές.Στα λεγόμενα τον καιρό εκείνο γαλάζια και πράσινα καφενεία.Άσε που για να πιάσεις μια θέση στο δημόσιο έπρεπε να ΄χεις μπάρμπα στην Κορώνη, την εφημερίδα "ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ" παραμάσκαλα και να μην ξεχαστείς να φοράς κόκκινη μπλούζα.Οι κομματάρχες τότε έκαναν πάρτι και δε μπορούσες να μπεις ούτε για θυρωρός σε πολυκατοικία!
Για όλα αυτά λοιπόν κλήθηκαν όλοι οι εν ζωή μεγαλοκαρχαρίες του επιχειρηματικού κόσμου κι όλα τα πολιτικά λαμόγια με προεξάρχοντα τον κ.Τσίπρα για να εκθειάσει το έργον και τις ημέρες του Κ.Καραμανλή.Δεν απομένει να εκθειάσει στο επόμενο μνημόσυνο(της πατρίδας μας αυτή τη φορά) και τον "Αγωνιστή" Α.Παπανδρέου που κι αυτό πιστεύω πως θα το κάνει!Ε, λοιπόν δεν είναι όλοι τους προδότες και πολιτικοί τυχοδιώκτες;

Υ.Γ.:Το παραπάνω κείμενο παρακαλώ να ληφθεί σαν απλή γνώμη κι όχι σαν ύβρη προς τις αντίθετες απόψεις(οι οποίες είναι απόλυτα σεβαστές) που έχω την εντύπωση πως υπάρχουν γι΄ αυτούς τους μεγαλοπολιτικούς.Γνωρίζω πως η κοινωνία μας με διάφορους τρόπους τεχνηέντως τους έχει ήδη βάλλει στο πάνθεον της ιστορίας και τους έχει τοποθετήσει εκτός κριτικής και συναγωνισμού.Μ΄ όλο το σεβασμό όμως που ΄χω προς τον οποιοδήποτε άνθρωπο κι εφόσον αυτός έχει ασχοληθεί ή αναμειχθεί με τα δημόσια πράγματα, τότε είναι σαφές πως η οποιαδήποτε κριτική καθίσταται κατά την ταπεινή μου γνώμη επιβεβλημένη.Αυτό δε σημαίνει άλλωστε και Δημοκρατία;Ή μήπως τελικά δεν έχουμε..!

4 σχόλια:

  1. Αλήθεια Νίκο έχουμε Δημοκρατία? Ναι έχουμε αφού μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε και δεν μας μπουζουριάζουν ! Αφού ο καθένας μπορεί να ιδρύσει ένα κουλό κόμμα και να ζητήσει την ψήφο μας !
    Ότι και κανένας δεν μας δίνει σημασία Δημοκρατία δεν λέγεται?
    Ακόμα και την σημαία μου να πάρω και να κατέβω στο Σύνταγμα να διαμαρτυρηθώ για γραφική τρελή θα με πεις και δεν θα έρθεις στο πλάι μου με την δική σου σημαία .
    Δημοκρατία δεν είναι να σκυλοβρίζονται όλοι με όλους μέσα στην βουλή και μετά να τους βλέπεις να περιδιαβαίνουν ο ένας στα λημέρια του άλλου κι εσύ να αναρωτιέσαι τι στο καλό βλέπουν τα μάτια σου κι ακούν τα αυτιά σου!
    Όταν είδα τον Τσίπρα στο Καραμανλέικο να λιβανίζει τα είδα ΟΛΑ πια.
    Αναρωτιέμαι μόνο αν εγώ διαβάζω άλλη ιστορία κι αυτοί διαβάζουν άλλη!!

    Άντε και καλή Σαρακοστή να έχουμε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό Λεβίνα που περιγράφεις μόνο δημοκρατία δε λέγεται.Τα λόγια κι οι λάιτ απεργίες δεν έβλαψαν κανέναν.Αυτήν τη στιγμή χρειάζονται μόνο έργα.Βλέπουμε ότι μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα και τη δημοκρατία την έχουν ποδοπατήσει... το Σύνταγμα(ποιο Σύνταγμα;) το ΄χουν κάνει κουρελόχαρτο.Κι από πάνω σου λένε να μην καταφεύγουμε στη βία, αλλά στη δικαιοσύνη.Ποια δικαιοσύνη ρε καργιόληδες;Αυτήν που την καθοδηγούν οι ίδιοι και βγάζουν νόμιμους τους αντισυνταγματικούς νόμους.Δεν είμαι υπέρ της βίας, αλλά εδώ που έφτασε η κατάσταση θα χρειαστεί βία για να ξεμαγαρίσει από τους λωποδύτες και τη σπείρα των πολιτικών.Αυτοί δε βλέπω ν΄ αποχωρίζονται με ομαλό τρόπο την πολιτική σκηνή, θα στέκονται στα τέσσερα όλο και πιο πολύ στους τροϊκανούς της Μέρκελ και γι΄ αυτό προβλέπω πως ο ξεσηκωμός(όποτε κι αυτός γίνει), δε θα ΄ναι αναίμακτος!
      Τον Τσίπρα άστον.Εδώ προσκύνησε το Σόιμπλε και τη Λαγκάρντ το πουλάκι μου, θα ΄χανε τέτοιες εκδηλώσεις μαγαρισμένης μνήμης;Καμμένο χαρτί είναι σαν τους "Καμμένους Έλληνες". Εύχομαι να τον βγάλουν πρώτο για να κυβερνήσει.Θ΄ αποδειχθεί χειρότερος κι απ΄ το Σαμαροβενιζέλο!Δεν έχουν κώλο να πάνε κόντρα στους τροϊκανούς!Κι όταν βλέπεις κόμμα και τρέμει τότε άστα-βράστα... δεν πάμε καθόλου καλά!
      Εσύ κι εγώ ας συνεχίσουμε να μελετάμε την ιστορία αυτήν που μας δίδαξαν οι δάσκαλοί μας, χωρίς συνωστισμούς, αλλά με κρυφά σχολειά κι άφησέ τους στην παραποίησή τους και την προπαγάνδα τους.Ότι ΄ναι πουλημένοι και προδότες φαίνονται κι απ΄ αυτό και δεν το σώζουν με τίποτα!
      Πολλά τους έσουρα και δεν αξίζει ν΄ ασχολείται κανείς με δαύτους.
      Καλή Σαρακοστή να περάσουμε!Ευκαιρία για λίγη δίαιτα αλλά μέχρι την Παρασκευή κι όχι για τόσες μέρες.αχαχα!

      Διαγραφή
  2. Μου ειχε κανει εντυπωση,κι εκανα μεγαλη προσπαθεια να κατανοησω,
    ο Φερναντο Πεσοα στο βιβλιο της ανησυχιας,που περιεγραφε εναν κοσμο παραλογο σαν τον πραγματικο του.
    Τωρα οχι απλα μπορω να καταλαβω...μα να εχω και αποψη
    εμπειρικα και μονο.

    Κουραγια μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα μνημόνια της εμπειρίας.Έτσι θα μπορούσε να το ΄λεγε σήμερα το προφητικό βιβλίο του ο Πεσόα.Εκατομμύρια άνθρωποι βιώνουν τον αληθινό τρόμο και την αβεβαιότητα.Και δε μένω μόνο σε μας, αλλά και στις άλλες χώρες που η κάθε μια γίνεται πειραματόζωο για να δεχτεί τον ξενιστή της, αυτόν που μέσα απ΄ αυτές θα επιβιώσει και θα κυριαρχήσει οικονομικά στο είδος του.Εάν δε βλέπουν οι μεγαλοσχήμονες φασιστική νοοτροπία σ΄ αυτό το εγχείρημα, τότε είμαι σίγουρος πως το σχέδιο αυτό το ΄χει αποδεχθεί όλη η υφήλιος.
      Κι όπως καλά λες... καλά κουράγια μας!

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...