ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

06 Φεβρουαρίου 2013

ΦΙΛΙΑ!


Η φιλία πάντα ήταν ιερή. Πολύ σημαντική ειδικά στις μέρες μας για κάθε άνθρωπο. Σ' οποιοδήποτε μορφή της είτε μέσω διαδικτύου, είτε στην καθημερινή ζωή μας δίνει δύναμη για να συνεχίζουμε. Το μόνο που θέλει είναι αγάπη αληθινή.
Και μια καλή κουβέντα από κάποιον άλλον άνθρωπο είναι αρκετή για να σ' αλλάξει τη διάθεση. Αλλά κι οι άσχημες κριτικές κάνουν καλό, γιατί μας θυμίζουν πως είμαστε άνθρωποι κι έχουμε δικαίωμα να κάνουμε λάθη. Έτσι διορθώνουμε με μπλάνκο τις πράξεις και τα λόγια μας, για να γίνουμε και καλύτεροι άνθρωποι. Αρκεί βέβαια αυτές οι κριτικές να μην είναι κακοπροαίρετες, να 'χουν βάση κι υπόσταση... να βγαίνουν απ' την ψυχή και να μη στηρίζονται στο φθόνο και τη ζήλια.
Έχω ζήσει και τέτοιες "φιλίες" και μπορώ να τις διακρίνω. Δε μετανοιώνω που τις γνώρισα, γιατί μέσα απ' αυτές έχω διδαχθεί. Πάνω απ' όλα όμως στη φιλία σύμμαχος πρέπει να 'ναι ο εαυτός μας και γι' αυτό επιβάλλεται να μάθουμε καλά τι ακριβώς θέλει. Ένας πραγματικός φίλος μπορεί να σου χαρίσει συναισθήματα που μέχρι πριν δεν ήξερες. Ακόμα και να σ' ανθίσει ολόκληρο περιβόλι. Αρκεί μόνο ο κήπος σου να 'ναι έτοιμος να τον δεχθεί.
Μεγάλη η σημασία της φιλίας και γι' αυτό δε θα καθίσω με σταυρωμένα τα χέρια. Θέλω να γνωρίσω και να γνωριστώ, να μοιράσω και να μοιραστώ, να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό με την αγάπη μου κι ας μην πάρω τίποτα απ' αυτά. Μου αρκεί μόνο που θα δώσω και θα βρω ανταπόκριση! Αλλά και καμιά ανταπόκριση να μη βρω θα 'χω μείνει με την ικανοποίηση και τη γλύκα ότι προσπάθησα. Άλλωστε όταν προσπαθείς κι αγωνίζεσαι μπορεί στο τέλος και να νικήσεις, ενώ αν μείνεις ακίνητος θα 'χεις ήδη χάσει πολλά. Στο φινάλε θέλω κι εγώ να γνωρίσω τους δικούς μου ανθρώπους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...